Grundlæggende GMP

På dette kursus får du en grundlæggende forståelse for GMP-reglerne samt hvordan disse implementeres i praksis. Kurset vil tage udgangspunkt i Eudralex volume 4, hvor der fokuseres på part 1 herunder krav til:

Kurset dækker følgende områder:

Det farmaceutiske kvalitetssystem

Personale

Udstyr og lokaler

Dokumentation

Selvinspektion

Kurset varer i to dage og giver et grundlæggende kendskab til EU GMP jf. Eudralex. Efter kurset har du fået kendskab til de krav myndighederne stiller til fremstilling af lægemidler samt hvordan kravene tolkes og implementeres i praksis.

Kurset indeholder både en teoretisk og praktisk del. Den praktiske del består af case-arbejde i grupper hvor man får lov til at løse problemstillinger fra den virkelige verden. Der vil være casearbejde inden for risikostyring, dokumentation og afvigelser. 

Diplomet viser din kommende arbejdsgiver at du forstår GMP i praksis og at du har tilegnet dig den nødvendige viden samt mind-set til at begå dig i et GMP miljø.

Kursus evaluering fra tidligere kursister

Rigtig godt kursus

"GMP-kurset var virkelig godt! Underviseren forklarede tingene klart, og det var let at følge med. Jeg lærte en masse om, hvordan man gør tingene rigtigt inden for life science. De brugte gode eksempler, så det var ikke svært at forstå. Nu føler jeg mig klar til at bruge det, jeg har lært. Jeg vil anbefale dette kursus til alle, der ønsker at lære om grundlæggende GMP."

- Lars
Super godt

"Jeg syntes kurset var meget givende og kom ind omkring alt det grundlæggende. Jeg fik en stor forståelse af GMP og arbejdet bag, efter kurset. Underviseren var fagligt dygtig og var til stor hjælp ved eventuelle spørgsmål. Stort plus der var gruppe arbejde med cases, så man også prøvede noget i praksis."

- Louise
Lærerigt GMP kursus

"Jeg synes det er genialt med et online GMP kursus og som dækkede det meste basale indenfor pharma industrien. Jeg kunne især godt lide, at der var gruppe arbejde, som gjorde at man fulgte med og fik en forståelse for det. Instruktøren var god til at undervise og sørget for at gennemgå opgaverne og give feedback tilbage."

- yasmin
Super godt kursus og nu i job

"Super tilfreds med jeres gmp kursus. Det var en fordel for mig at kurset var online, da jeg bor i Odense og ikke havde mulighed for at køre til KBH for nogle af de andre GMP kurser. Og så et plus at kurset har skaffet mig job i en medicinal virksomhed!"

- Nidar